Kil's Pizzan

   055413501

Restaurangen Delikatessen

OM KIL'S PIZZAN

 

Vi har varit verksamma i branschen sedan 1992 och har ägnat nästan tio år åt att perfektera våra recept för pizza och såser. Sedan juni 2000 har vi arbetat på Kil’s Pizzan och nyligen flyttat till en ny, större lokal för att erbjuda en ännu bättre restaurangupplevelse. Vårt mål är att nå ut till alla gäster och dela med oss av våra läckra rätter till dem som ännu inte har haft förmånen att smaka dem.

Upptäck

VÅR BERÄTTELSE

Det var en resa som började för nästan trettio år sedan, med en passion för matlagning och en dröm om att erbjuda det bästa inom pizza och såser. Sedan 1992 har vi ägnat dagar och nätter åt att experimentera med recept, finjustera smaker och söka efter den perfekta kombinationen av ingredienser. Det var inte förrän nästan tio år senare, efter otaliga tester och smakprov, som vi äntligen kände oss nöjda med resultatet. Våra recept för pizza och såser hade äntligen nått en nivå av fulländning som vi var stolta över.

I juni 2000 tog vi steget in i restaurangvärlden och började arbeta på Kil’s Pizzan. Det var här vi först fick möjligheten att dela med oss av våra skapelser till en bredare publik. Med varje pizza vi bakade och varje sås vi serverade strävade vi efter att göra varje måltid till en minnesvärd upplevelse för våra gäster.

Men vår resa stannade inte där. Nyligen, med en stark önskan att växa och förbättra oss, beslutade vi oss för att ta nästa steg. Vi flyttade till en ny, större lokal för att skapa en ännu bättre restaurangupplevelse för våra gäster. Med mer utrymme, modernare faciliteter och samma passion för matlagning, är vi redo att fortsätta vår kulinariska resa och nå ännu fler människor med våra läckra rätter.

Vårt mål är enkelt men kraftfullt: att nå ut till alla gäster, gamla och nya, och dela med oss av vår kärlek till mat. Vi strävar efter att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga och att göra varje besök hos oss till en minnesvärd och tillfredsställande upplevelse. Så kom och upptäck vad som gör oss unika, och låt oss ta dig med på en smakresa som du sent kommer att glömma.

story
customer-top-bg
customer-bottom-bg